FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord gaat voor overwinning tegen Ajax’

Feyenoord reist komende zondag af naar Amsterdam voor de Klassieker. Het duel met Ajax is elk jaar, in welke sportieve omstandigheden beide clubs ook verkeren, beladen.

Otman Bakkal debuteert zondag in de Arena in het historische treffen tussen de twee clubs. Als PSV-speler maakte hij al diverse topduels mee, maar nu mag hij zich opmaken voor een rol in de strijd tussen Amsterdam en Rotterdam. “Ik ben benieuwd. Het wordt mijn eerste Klassieker, daar kijk ik natuurlijk wel naar uit. We gaan ons beste beentje voorzetten” zegt Bakkal tegenover NUsport.

Feyenoord wacht sinds 2005 op een zege in Amsterdam. Toch heeft Bakkal, die met Feyenoord op een vierde stek staat, vertrouwen. “Tuurlijk. Zou mooi zijn”, reageert hij op de vraag of het niet weer eens tijd wordt voor een zege. “We gaan er wel voor. Als we naar onze mogelijkheden voetballen, kan er zeker een mooie uitslag voor ons uit rollen. Ik denk dat het een heel mooie wedstrijd wordt.”

De goede vorm van Feyenoord verrast Bakkal niet. “Toen ik hier naartoe kwam, wist ik al dat er veel voetballend vermogen in deze ploeg zat. En Feyenoord is nog altijd een grote club. Dus verrast? Nee, niet echt. Het is voor ons zaak om vanaf nu elke week iets moois te laten zien. Voor de rest heeft het niet zoveel zin om te ver vooruit te kijken en te veel conclusies te trekken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *