FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord en Biseswar praten over nieuw contract

Diego Biseswar gaat komende week met Feyenoord praten over een verlenging van zijn tot medio 2012 lopende overeenkomst. Dat laat technisch directeur Martin van Geel weten tegenover NUsport.

“Het gaat pas om een eerste gesprek, dus er zullen nog geen knopen worden doorgehakt”, aldus Van Geel. “Maar het moge duidelijk zijn dat we Diego graag bij de club willen houden.” Biseswar staat volgens zaakwaarnemer Jeroen Hoogewerf open voor een aanbod. “Diego wil hogerop, met of zonder Feyenoord.”

Het feit dat het niet zeker is of Biseswar na zijn herstel zeker is van een blessure en de onduidelijkheid over wie Feyenoord volgend seizoen traint, maken zijn situatie volgens de belangenbehartiger ‘zeer complex’. “Hij heeft geen haast met het nemen van een beslissing, want hij weet niet waar hij staat en wil daarom eerst horen wat ze bij de club met hem van plan zijn.”

Feyenoord heeft daarnaast Jordy Clasie een aanbod gedaan om zijn tot 2014 lopende contract te verlengen. Van Geel verwacht spoedig een reactie te krijgen. Kaj Ramsteijn, die een overeenkomst tot 2012 heeft, kan binnenkort ook een contractvoorstel verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *