FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jordy Clasie slechts betaalde speler van Feyenoord

Jordy Clasie en Feyenoord gaan langer met elkaar door. NUsport en Eredivisie Live melden woensdag dat de middenvelder op korte termijn een nieuw contract zal tekenen in Rotterdam.

Clasie (20) is in het bezit van een contract tot de zomer van 2014. De club en speler zijn voornemens om de verbintenis open te breken en te verlengen. “Ik ga eerst eens rustig met mijn zaakwaarnemer praten en dan denk ik dat het wel goed komt”, zegt Clasie in gesprek met Eredivisie Live.

De jonge middenvelder zit goed op zijn plek bij Feyenoord, vertelt hij woensdag. “Het is mooi dat ze mijn contract nu al willen openbreken, terwijl het nog een paar jaar doorloopt. Ik weet dat ik hier nog veel kan leren. Voorlopig wil ik nog niet denken aan het buitenland.”

Feyenoord is goed te spreken over Clasie, die afgelopen seizoen nog op huurbasis uitkwam voor Excelsior. Hij groeide dit seizoen uit tot basisspeler van Feyenoord. Eerder liet technisch directeur Martin van Geel al weten graag te willen verlengen met de jonge garde. Clasie komt daarvoor in aanmerking, maar ook Kaj Ramsteijn en Diego Biseswar staan op de nominatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *