FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman kritisch over Diego Biseswar

Ronald Koeman, de trainer van Feyenoord,, geeft donderdag in het Algemeen Dagblad zijn mening over zijn speler Diego Biseswar. Volgens de oefenmeester zou de speler overal spelen behalve op zijn positie, linksbuiten.

“Biseswar is een fantastische speler, maar ik heb hem niet nodig als hij alle posities in het veld bekleedt behalve die van linksbuiten”, zo zei de keuzeheer. Om dit ‘probleem’ op te lossen heeft Koeman een wedstrijd waarin Biseswar meespeelde met Jong Feyenoord laten filmen. Met deze dvd wil de trainer duidelijk maken dat hij toch écht beter in positie zal moeten gaan spelen.”Ik heb inderdaad niet het idee dat ik de eerste trainer ben die hem dit vertelt. Maar hij moet de handschoen oppakken, anders heeft hij een heel moeilijke aan zijn huidige trainer”, zo besluit Koeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *