FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ajax – Feyenoord volledig uitverkocht

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord is uitverkocht. De club uit Amsterdam meldt op de website dat er geen kaarten meer te koop zijn voor de Klassieker, die zondag om 12:30 zal worden afgetrapt in de Amsterdam Arena.

Ajax staat momenteel op een teleurstellende zesde plaats in de Eredivisie, terwijl Feyenoord twee plaatsen hoger staat in het klassement. Afgelopen dinsdag won Ajax overigens wel in de Champions League van Dinamo Zagreb. Het afgelopen seizoen waren de Amsterdammers met 2-0 te sterk voor de Rotterdammers.

Het duel tussen Ajax en Feyenoord zal alleen door supporters van de thuisploeg mogen worden bijgewoond. Door de ongeregeldheden in het verleden besloten Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, en voormalig burgemeester van Amsterdam Job Cohen in 2009 vijf jaar geen uit-supporters toe te laten tot de klassieker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *