FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord op volle sterkte tegen Ajax

Feyenoord-trainer Ronald Koeman kent weinig personele problemen in aanloop naar de kraker tegen Ajax. De oefenmeester kan tegen de Amsterdammers beschikken over Dani Fernandez. De rechtsback viel maandag bij een wedstrijd met de beloften uit met een hamstringblessure, maar is op tijd hersteld voor het treffen met de aartsrivaal.

Fernandez trainde vrijdagochtend volledig mee met de selectie. “Dat is een meevaller”, liet Koeman op de website van zijn werkgever weten. Met Gill Swerts, Bart Schenkeveld, Kaj Ramsteijn en Darley kunnen alleen de al langdurig niet inzetbare Feyenoorders niet van de partij zijn tegen Ajax. De coach trainde vrijdag besloten in de aanloop naar de klassieker.

Zaterdag staat nog een training op het programma die wel toegankelijk is voor publiek. Feyenoord verwacht veel bezoekers bij de laatste oefensessie voor het duel. “Ik heb gehoord dat er wel wat supporters zullen zijn”, lachte Koeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *