FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti wil scoren tegen Ajax en winnen aan populariteit

John Guidetti wil herinnerd worden zoals zijn legendarische Zweedse voorgangers Ove Kindvall, Henrik Larsson en Johan Elmander, die net als hem ooit voor Feyenoord uitkwamen. De aanvaller is sinds zijn aankomst in Nederland lovend over de ploeg uit Rotterdam.

Het talent dat van Manchester City gehuurd wordt, dat tot nu toe alleen van elf meter wist te scoren denkt nog niet aan een vertrek. “Mijn vriendin zegt dat ik nog jaren in Rotterdam moet spelen”, vertelde de talentvolle voetballer. “Waarom Feyenoord? Je hoeft hier alleen maar rond te kijken. Wat moet ik dan nog zeggen? Elke thuiswedstrijd is hier weer geweldig.”

De Zweed streeft naar eeuwige roem in de havenstad: “Als mijn tijd er hier opzit, wil ik dat de mensen zeggen dat we vier beroemde Zweden hier hadden: Kindvall, Larsson, Elmander en ik. Dat is mijn droom en in zal mij uit de naad werken om dat te realiseren”, vertelde hij over wat hij nog wil bereiken bij Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *