FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

´Wellicht pakt Feyenoord wel het kampioenschap´

John Guidetti kwam niet in actie tijdens de klassieker. Ondanks dat is de huurling van Manchester City zeer positief voor komend seizoen. “Waar we dit seizoen eindigen is afwachten, maar ik denk aardig hoog”, vertelt de Zweeds jeugdinternational aan NUsport.

“Misschien worden we zelfs wel kampioen”, claimt Guidetti in het weekblad. “Alles is mogelijk. Maar laten we ons eerst maar richten op plaatsing voor Europees voetbal.” Of hij na dit seizoen eventueel opnieuw aan Feyenoord verhuurd wil worden, kan Guidetti nog niet zeggen. ”Ik kijk nooit te ver vooruit.”

“Op dit moment focus ik me alleen op dit seizoen bij Feyenoord.” Guidetti wil het maximale uit zijn loopbaan halen. “Ik wil met Zweden het WK winnen, de Gouden Bal in ontvangst nemen als beste speler ter wereld en de eerste spits van Manchester City worden. Het liefst zo snel mogelijk allemaal. Maar je moet in het heden leven, hè. En voor nu is mijn eerste doel: morgen zo goed mogelijk trainen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *