FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman lovend over Karim El Ahmadi

Ronald Koeman vindt het absurd dat Karim El Ahmadi vorig seizoen enkele maanden in Dubai heeft gespeeld. Deze jaargang is de middenvelder bij Feyenoord helemaal opgebloeid.

Koeman zegt in het Algemeen Dagblad dat hij geen trucs heeft uitgehaald om El Ahmadi weer aan het voetballen te krijgen. “Hij is gewoon gaan spelen en krijgt vertrouwen. En op dit moment is hij de meest constante speler van Feyenoord”, zegt de trainer.

Toen Koeman net bij Feyenoord was begonnen had hij een gesprek met El Ahmadi. “Ik heb Karim toen gevraagd hoe het in vredesnaam mogelijk was dat hij een half jaar in Dubai had gespeeld.” De tweede helft van vorig seizoen bracht de Marokkaanse middenvelder door bij Al-Ahli, nadat hij onder Mario Been overbodig was geraakt.

Door zijn goede vorm bij Feyenoord hoopt El Ahmadi mee te mogen naar de Afrika Cup komende winter. “Door mijn periode in Dubai was ik uit beeld geraakt. Tegen AZ uit zat meneer Gerets (bondscoach, red.) op de tribune. Ja, ik hoop er straks tijdens de Afrika Cup ook weer bij te zijn. Je zegt gewoon geen nee als je voor jouw land mag uitkomen”, sluit hij af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *