FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wijst nieuwe City-huurling af

Manchester City is zeer te spreken over de manier waarop Feyenoord omgaat met aanvaller John Guidetti. De steenrijke Engelse club stelde onlangs zelfs voor om nog een jonge middenvelder aan de Kuipbewoners te verhuren.

Technisch directeur Martin van Geel laat evenwel weten dat een dergelijk talent weinig kans op speelminuten maakt, omdat op die positie spelers als Jordy Clasie en Kamohelo Mokotjo lopen. “Dus gaat het niet door. Maar zoiets geeft wel aan hoe Manchester City met ons meedenkt”, laat Van Geel in het AD optekenen.

De technisch directeur geeft aan dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat Feyenoord in de winterstop nog actie zal ondernemen op de transfermarkt. “Er is geen salarisbudget meer en wij mogen nog altijd geen transferzaken doen omdat wij in categorie één zitten”, aldus Van Geel. “We kijken of er jeugdspelers in aanmerking komen om door te schuiven. De winterstop is dan een mooi moment.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *