FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord heeft beste veld in de eredivisie

De aanvoerders van de Eredivisie vinden dat het veld in de Rotterdamse Kuip het beste voetbalt. De afgelopen twee seizoenen werd het veld van PSV uitgekozen als beste grasmat om op te voetballen. Voorlopig staan de Rotterdammers bovenaan.

“Aan het eind van het seizoen zullen wij een prijs voor het beste veld van de eredivisie en het beste veld van de eerste divisie uitreiken aan de desbetreffende greenkeepers. Het speciale aan deze verkiezing is dat de velden beoordeeld worden door de hoofdrolspelers, de voetballers”, aldus Danny Hesp, die elke week een smsje ontvangt van de aanvoerders, die hun mening doorsturen over het veld waarop gespeeld is. Ze kunnen het veld beoordelen met punt van 1 tot 5.

Na negen speelrondes staat Feyenoord bovenaan de lijst. De Rotterdammers worden gevolgd door FC Twente. Ajax, sc Heerenveen en PSV delen de derde plaats. Het slechtste veld heeft voorlopig Excelsior. In de Jupiler League staan FC Den Bosch, Fortuna Sittard, Telstar, Helmond Sport en SC Veendam bovenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *