FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jan Boskamp aan de slag als scout van Feyenoord

Hoewel diverse Europese clubs aan Jan Boskamp hebben getrokken om zich bij hun club te voegen heeft de lokroep van het Rotterdamse Feyenoord het beste gewerkt. Boskamp gaat in Rotterdam aan de slag als scout.

Op vrijblijvende basis zal Boskamp in België op jacht gaan naar talent voor Feyenoord, aldus het Algemeen Dagblad. In het verleden was de 63-jarige Rotterdammer actief als trainer van onder meer Anderlecht, Standard Luik, AA Gent, KRC Genk en Stoke City. De afgelopen maanden zat hij echter thuis op de bank.

Onlangs kreeg Boskamp een mooie aanbieding van het Engelse Manchester City, die interesse wimpelde hij echter verrassend af. Ook het ambitieuze Vitesse had grootse plannen voor met de Rotterdammer. Vitesse-eigenaar Merab Jordania wilde dat Boskamp een voetbalschool zou gaan beginnen in Georgië.

“Boskamp is in mijn ogen een van de beste scouts van de wereld”, zei Jordania destijds. “Het zou goed zijn als hij daar parttime jonge spelers gaat opleiden.” Door de samenwerking met Feyenoord wordt er dus abrupt een streep gezet door de plannen van de ambitieuze Georgiër.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *