FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

´Fer had zich bij Feyenoord uitstekend kunnen verder ontwikkelen

Feyenoord-trainer Ronald Koeman zag na vijf competitieduels Leroy Fer vertrekken bij de Rotterdammers. De 21-jarige middenvelder tekende een contract bij FC Twente en de transfer leverde Feyenoord 5,5 miljoen euro op. Fer begon goed bij Twente en had direct een basisplek, maar inmiddels zit hij op de bank. Koeman twijfelde bij het vertrek van Fer al of de ploeg uit Enschede wel een goede optie was voor de middenvelder.

“De situatie die nu is ontstaan, daar was ik dus al bang voor”, vertelde Koeman. “Trainer Co Adriaanse heeft niet voor niets gezegd dat hij veel andere opties had op die positie. En dat is ook zo natuurlijk. Je moet van goeden huize komen om dat middenveld met spelers als Brama, Landzaat en De Jong eruit te spelen.”

Koeman zag Fer goed aan het seizoen beginnen bij Feyenoord. “Bij Feyenoord speelde Leroy de eerste vier wedstrijden fantastisch. Binnen het team had hij een belangrijke, aanvallende rol op het middenveld. Leroy had zich bij dit Feyenoord heel goed verder kunnen ontwikkelen.”

De Feyenoord-trainer hoopt dat Fer alsnog aan spelen toekomt. “Ik wil niet zeggen dat zijn ontwikkeling nu stilstaat, want hij zal zich best ontwikkelen onder Adriaanse. Maar hij moet wel spelen. En dat is nu niet het geval. De toekomst moet uitwijzen of het een juiste beslissing van Leroy is geweest.” Fer kwam in de vijf duels die hij dit seizoen voor Feyenoord speelde tot twee doelpunten. Het aantal competitieduels voor Twente staat op dit moment op vier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *