FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ´Feyenoord heeft nog veel te leren´

Ronald Koeman is niet blij hoe zijn spelers zich hebben geprofileerd tijdens het verloren bekerduel tegen Go Ahead Eagles. De oefenmeester van Feyenoord spaarde geen enkele speler in zijn betoog. Koeman zegt daarnaast te beseffen dat de huidige Feyenoord-selectie nog veel moet leren.

Vooral de houding van Diego Biseswar tijdens het duel in Deventer stootte tegen de borst van Koeman. Na diens wissel vertrok Biseswar tegen de afspraken in direct naar de kleedkamer. “Ik heb een hekel aan spelers die zichzelf belangrijker vinden dan het team. Hij had het fatsoen moeten opbrengen om op de bank plaats te gaan nemen. Dit accepteer ik niet.”

Ook over Ron Vlaar en John Guidetti is de voormalig international niet tevreden. “Vlaar brengt op dit moment nog te weinig. Ik verwacht veel meer van hem. Over Guidetti kan ik alleen zeggen dat hij na een goede start is teruggezakt. Hij kan en moet nog veel beter spelen.”

Koeman prees de inzet van zijn spelers tegen Go Ahead, maar beseft daardoor nog meer dat er nog veel winst te boeken is op andere terreinen. “Op werklust of inzet kan ik niemand iets verwijten. Toch merk je door duels als tegen Go Ahead meteen hoe goed een speler werkelijk is. In wedstrijden tegen Ajax wordt iedereen meegezogen door de sfeer en passie. Ik denk dat de bekerwedstrijd in Deventer voor ons een goed leermoment was.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *