FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Van Hanegem haalt uit naar Diego Biseswar’

Willem van Hanegem haalde in zijn column hard uit naar Diego Biseswar. De aanvaller kwam afgelopen week in opspraak na een wissel in het duel Go Ahead Eagles waar hij Ronald Koeman geen blik gunde. Toch kwam Biseswar gisteren tijdens FC Groningen – Feyenoord als invaller binnen de lijnen.

Willem van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad over Diego Biseswar: “Nu mocht hij nog invallen ook en dat vind ik ongelooflijk. Koeman is bezig om iets neer te zetten bij Feyenoord, hij probeert het team meer vertrouwen te geven en mentaal sterker te maken. Dat gaat met vallen en opstaan. Dan moet je juist types als Biseswar bij je groep vandaan houden totdat ze hun leven écht willen beteren. Die jongen heeft ooit één seizoen aardig gespeeld en wat goals gemaakt. Daar teert meneer nog steeds op. Maar met zijn gedrag ondermijnt hij het groepsproces waar Koeman juist veel aandacht aan besteedt. Onbegrijpelijk, die knieval voor miskend talent.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *