FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord neemt afscheid van Darley

Darley heeft zijn laatste wedstrijd als speler van Feyenoord waarschijnlijk al achter de rug. De doelman heeft van de club uit Rotterdam toestemming gekregen terug te keren naar zijn vaderland, met een aflopend contract op zak.

De 21-jarige doelman kampt met een hardnekkige heupblessure en heeft van Feyenoord toestemming gekregen om zich in zijn in zijn geboorteland Brazilië te laten opereren, meldt het Algemeen Dagblad. Door de operatie staat Darley ruim een half jaar buitenspel, met zijn aflopende contract op zak weet de goalie dat zijn tijd bij Feyenoord voorbij is.

“Darley heeft een aflopend contract”, zegt technisch directeur Martin van Geel over de bij Atletico Mineiro weggeplukte doelman. “Dus de kans dat hij hier nog in actie komt is minimaal. Wij rekenen niet meer op zijn terugkeer.” De jonge keeper speelde in totaal vijf competitiewedstrijden voor Feyenoord, daarin ontving hij eenmaal een rode kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *