FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Karim El Ahmadi hoopt met basisplek transfer af te dwingen

Karim el Ahmadi voelde zich geruime tijd ondergewaardeerd bij Feyenoord. De middenvelder is dit seizoen echter onomstreden en is inmiddels een van de spelmakers in de Rotterdamse formatie. De Marokkaanse Nederlander blijft echter ambitieus en wil zijn plek in de basis gebruiken om zichzelf in de schijnwerpers te spelen.

De Tukker wil graag de stap hogerop maken. “Mijn doel is om een mooie buitenlandse avontuur af te dwingen,” aldus de Marokkaans international tegenover NUsport. “Ik wil komende zomer omhoog. Ik droom altijd al over de Spaanse competitie, maar ik sta ook open voor een mooie club uit een ander groot voetballand.”

El Ahmadi zit voor het eerst sinds zijn transfer in 2008 weer op zijn oude niveau. “Dit seizoen gaat het voor het eerst zoals het zou moeten gaan met me. Dat heeft niet alleen aan andere gelegen, ik moet ook naar mezelf kijken. Ik probeerde te spelen zoals ik bij FC Twente deed, terwijl ik hier in een ander team terecht kwam.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *