FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Alleen de beste spelers blijven over’

Na de beschamende nederlaag van Feyenoord uit bij FC Groningen (6-0) was Ronald Koeman zeer ontevreden. De trainer liet na de wedstrijd weten intern aan de slag te gaan met de onvrede die bij hem heerst. Vandaag laat Koeman tegenover de Telegraaf weten wat tie daarmee bedoeld.

“Alleen de betere en sterkere spelers blijven straks over. Het is voor Feyenoord heel belangrijk om nu door te selecteren,”aldus Koeman. Feyenoord heeft echter niet de mogelijkheden om spelers te kopen in de winterstop, daardoor kan de stadionclub alleen beroep doen op transfervrije spelers. Pas in de zomer kunnen de Rotterdammers misschien spelers kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *