FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leroy Fer: ‘Te veel geforceerd in het begin bij Twente’

Leroy Fer was afgelopen weekend belangrijk voor FC Twente. Als invaller scoorde de middenvelder de gelijkmaker tijdens de topper tegen PSV. Fer hoopt nu dat de ommekeer nabij is, zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Ik viel lekker in, en het is heerlijk om in zo’n wedstrijd een doelpunt te maken”, zegt Fer, die afgelopen zomer de overstap maakte van Feyenoord naar FC Twente en sindsdien genoegen moet nemen met een rol als wisselspeler. “Maar ik ben er nog lang niet, ik zal me de komende weken moeten blijven bewijzen.”

“Daarbij moet ik rustig in mijn hoofd blijven”, vervolgt Fer zijn verhaal. “De afgelopen tijd heb ik me te veel aangepast en me te geforceerd willen manifesteren, terwijl je juist dicht bij jezelf moet blijven. In mijn geval is dat gretig zijn en hard werken.”

Georginio Wijnaldum, vriend en voormalig ploeggenoot van Fer, twijfelt niet aan de kwaliteiten van de FC Twente-speler of zijn overstap van afgelopen zomer. “Leroy moet zich niets aantrekken van mensen die daar vraagtekens bij zetten. Het is goed dat hij deze stap heeft gezet, bij FC Twente zal zijn ontwikkeling sneller gaan. Op den duur speelt hij zich in de basis, dat kan niet missen. Het doelpunt tegen ons zal hem helpen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *