FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Luc Castaignos kon op huurbasis naar PSV’

PSV hoopte afgelopen zomer Luca Castaignos te huren van Internazionale. De ploeg uit Eindhoven had de negentienjarige aanvaller lang op de scoutingslijsten staan en werd ook voordat Tim Matavz van FC Groningen werd overgenomen benaderd. Het Eindhovens Dagblad weet dat te melden.

Castaignos tekende in juli een contract tot medio 2015 bij het Italiaanse Internazionale. De jonge Nederlander kwam over van Feyenoord, maar hij zag er niets in om op huurbasis bij PSV aan de slag te gaan. Vorig seizoen wist hij bij Feyenoord vijftien keer te scoren in 34 competitieduels. Dit seizoen kwam hij voor Inter tot drie invalbeurten.

PSV is nog wel steeds op zoek naar een aanvaller als stand-in voor Matavz. De club hoopt een akkoord te bereiken met de clubloze Jan Vennegoor of Hesselink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *