FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Been: ‘Geen verandering sinds mijn vertrek bij Feyenoord’

Racing Genk-coach Mario Been denkt dat er bij zijn vorige club Feyenoord nog niet veel veranderd is sinds zijn vertrek afgelopen zomer. De oefenmeester werd opgevolgd door Ronald Koeman en de seizoensopening van Feyenoord leek veelbelovend. Been ziet echter weinig veranderingen.

“Je ziet nu ook dingen terug waarbij je denkt: zoveel is er nog niet veranderd”, zo oordeelt de 47-jarige Rotterdammer. “Ik was enorm verbaasd over de manier waarop ze in de ArenA speelden, dat vond ik ongelofelijk knap. Maar een week later zie je spelers boos van het veld aflopen, word je in de beker uitgeschakeld en krijg je een pak slaag in Groningen. Dus wat dat betreft – en zo zit ik erin – is er al met al nog niet echt veel veranderd.”

Been is met Genk bezig aan een matig seizoen. In de competitie is de achterstand op koploper Anderlecht al tien punten. De ploeg staat met negentien punten op een teleurstellende zesde plaats. In de Champions League staat men laatste in een groep met Bayer Leverkusen, Valencia en Chelsea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *