FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord straft Diego Biseswar niet

Diego Biseswar hoeft geen verdere maatregelen te verwachten van technisch directeur Martin van Geel en trainer Ronald Koeman. Doordat de aanvaller zijn excuses had aangeboden, is de zaak nu afgesloten.

Van Geel heeft er niet aan gedacht om Biseswar een boete te geven, nadat hij na zijn wissel tegen Go Ahead Eagles direct de kleedmakers opzocht. Koeman liet al weten het daar niet mee eens te zijn, maar nam hem wel mee voor het competitieduel met FC Groningen (6-0 verlies).

“Diego heeft de dag na de wedstrijd tegen Go Ahead in de groep zijn excuses aangeboden”, aldus Van Geel. “Daarmee was voor zowel Ronald als voor mij de kous af. Stel dat hij dat niet had gedaan, ja, dan was een boete het overwegen waard geweest. Ronald heeft hem terecht aangepakt, maar als dan excuses volgen, moet het ook een keer klaar zijn.”

“Als je voor dit soort dingen spelers gaat wegsturen, heb je er aan het einde van het seizoen weinig, want dit gebeurt bij iedere club. Maar iedereen bij ons weet nu wel dat we dit gedrag absoluut niet accepteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *