FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John de Wolf geschrokken van Feyenoord

John de Wolf blijft zijn club, Feyenoord, op de voet volgen. Ook De Wolf zag hoe de Rotterdammers na een goede start van de competitie twee dompers te verwerken kregen.

Na een uitstekend gelijkspel tegen Ajax werd het team van trainer Ronald Koeman door velen de hemel in geprezen. Maar niet veel later verloor diezelfde ploeg in het bekertoernooi van Go Ahead Eagles (2-1) en was FC Groningen afgelopen zondag met maarliefst 6-0 te sterk.

“Misschien heeft deze ploeg wel niet de kwaliteit om wekelijks te pieken”, aldus de oud-aanvoerder van Feyenoord. “Als je net te kijk bent gezet in het bekertoernooi, moet het juist voelen dat je het geluk hebt dat je dat drie dagen later kunt rechtzetten. Maar als je zo slap aan de wedstrijd begint, daar schrik ik van.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *