FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Bakkal merkt verschil tussen PSV en Feyenoord-supporters

Otman Bakkal maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap van PSV naar Feyenoord. De middenvelder merkt grote verschillen tussen de supporters van beide ploegen. Otter is te spreken over de supportersschare van de Rotterdammers.

“Ik denk dat Feyenoord dieper bij de mensen zit dan PSV. Supporters hier weten ook wat lijden is, die van PSV hebben vooral mooie tijden gehad”, vindt de 26-jarige speler, die in 2009 zijn debuut maakte in het Nederlands elftal, waar hij tot op heden één keer voor uitkwam. “Na die 10-0 vorig jaar zaten er een paar dagen later tegen VVV-Venlo 45 duizend mensen. Dát is Feyenoord.”

Ook heeft de voormalig speler van onder andere FC Twente nog geloof in successen bij Feyenoord. “Ik blijf zelf ook geloven in de wederopstanding van deze club. Ik heb het gevoel dat er nu een kooltje aan het smeulen is. Nu moeten wij als spelers er een vuur van zien te maken”, eindigt Bakkal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *