FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

El Ahmadi doet boekje open over Mario Been

Karim El Ahmadi is weer helemaal de oude. Reden van zijn wederopstanding is onder meer ontstaan door het vertrek van voormalig coach Mario Been. In NUSport doet de Feyenoorder een boekje open over zijn oud- Coach.

Onder de inmiddels vertrokken Mario Been voelde El Ahmadi nooit het vertrouwen, laat hij aan het weekblad weten. In september 2010 vertelde de coach aan de media dat de spelverdeler op de tribune moest zitten, omdat hij niet goed had getraind. “Dat had de trainer nooit naar buiten mogen brengen”, zegt El Ahmadi.

“Nu kreeg ik een bepaald stempel en kwamen er supporters naar me toe die zeiden dat ik niet hard genoeg trainde”, vervolgt hij. “Daardoor voelde ik me… Om eerlijk te zijn: heel kut. Want het was niet zo.”

El Ahmadi onthult dat de ware oorzaak van heel andere aard was. “De échte reden had niets met mijn manier van trainen te maken. De waarheid is dat Mario niet blij was dat ik die week op hem was afgestapt om te zeggen wat ik van hem vond als persoon, wat voor iemand hij eigenlijk was.”

Been was ‘not amused’. “Dat kon hij niet zo goed waarderen”, vertelt de technicus. “Dáárom mocht ik niet eens op de bank zitten. Heeft Mario me zelf verteld. Dat hij naar buiten toe zei dat het kwam door een gebrek aan inzet op de training was echt bullshit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *