FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Racing Genk doet Been een nieuw aanbod

Mario Been kan uitzien naar een nieuwe aanbieding van zijn werkgever RC Genk. De Belgische club is dermate tevreden met de Nederlandse trainer dat er nog deze week gesproken wordt over contractverlenging.

De huidige verbintenis tussen de club en de trainer, die afgelopen zomer Frank Vercauteren opvolgde, loopt na het seizoen af. Omdat er destijds haast geboden was met de aanstelling, tekende Been slechts voor één seizoen.

Volgens Belgische media is de club bovenal te spreken over de ‘gedreven aanpak en open communicatie’ van Been. Die eigenschappen wegen volgens Genk zwaarder dan enkel de resultaten.

Het Belang van Limburg verwacht daarom dat er deze week al overeenstemming zal worden bereikt over een nieuw contract.

Op zijn plek

Dinsdagavond verraste de formatie van Been door de Engelse topploeg Chelsea in de Champions League op een 1-1 gelijkspel te houden. Afgelopen weekeinde bezegelde een winstpartij van Genk op Club Brugge het lot van de Nederlandse trainer aldaar, Adrie Koster.

De Nederlander gaf zelf eerder al aan op zijn plek te zijn in België. Hij genoot van ‘de zachtheid van de mensen’ in Genk.

Been werd aan het begin van het seizoen door zijn eigen selectie weggestemd als hoofdcoach van Feyenoord. Daarvoor maakte hij furore als trainer bij Excelsior en NEC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *