FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘El Ahmadi en Bakkal moeten de kar gaan trekken’

Als Kelvin Leerdam niet fit genoeg is om in de basis te starten tegen NEC, begint Kamohelo Mokotjo als rechtsback. Dit zei Ronald Koeman in gesprek met Megastad FM verslaggever Edward van Cuilenborg.

Koeman noemde Mokotjo deze week een prima speler, maar dat hij dat meer moet laten zien. De Zuid-Afrikaan was blij met de complimenten van zijn trainer, maar wist niet zo goed wat hij beter moest doen. Koeman is echter van mening dat Mokotjo dat wel weet: “Als hij dat niet weet, is dat zijn probleem. We zitten vaak genoeg met spelers en met beeld, dus hij weet heel goed wat wij bedoelen. Ik heb hem ook gezegd dat ik van spelers als Mokotjo hou.”

Koeman vindt dat het niveau van teveel spelers naar beneden gaat als er iets gebeurt in de wedstrijd: “Je ziet dat dit elftal heel goed kan voetballen als alles meezit. Wanneer er momenten zijn in een wedstrijd die tegenzitten of bij een achterstand, dan heb je teveel spelers die mee naar beneden gaan en te weinig spelers die dan de kar trekken en de rust hebben. Dat zullen spelers als El Ahmadi en Bakkal moeten doen. Dat heeft een elftal nodig. Het is nog te onregelmatig waardoor je uitschieters naar boven krijgt, maar ook naar beneden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *