FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Erwin Mulder: ‘Trek me niets aan van alle kritiek’

Feyenoord keeper Erwin Mulder zegt zich niets aan te trekken van de kritiek die hij over zich heen kreeg in de media. Dit zegt hij in gesprek met Megastad FM verslaggever Edward van Cuilenborg.

Mulder zegt dat hij de voetbal-programma’s op tv leuke amusement vindt voor anderen: “Ik heb het een paar keer gezien, maar ik vind het eigenlijk helemaal niet zo leuk, dus ik ga er niet naar kijken. Je hoort wat er allemaal gezegd is in de media, maar ik sluit me daarvoor af. Soms klopt het wat ze zeggen, maar sommige dingen zeggen ze dingen niet kloppen naar mijn mening.”

Mulder vindt zelf ook dat de laatste wedstrijden niet de beste zijn uit zijn carrière: “Ik weet van mezelf als geen ander dat de laatste weken niet goed waren. Dan moet je vastigheden creëren om het niveau van het begin van het seizoen terug te krijgen en daar zijn we druk mee bezig. Ik hoop dat we vandaag weer die weg in kunnen slaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *