FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti krijgt persverbod van Feyenoord

Feyenoord-aanvaller John Guidetti mag voorlopig even niet met de pers praten. Voor Feyenoord staat er zaterdagavond tegen NEC een belangrijk duel op het programma na de 6-0 nederlaag bij FC Groningen en de scout van Manchester City, Fergal Harkin, komt de door Feyenoord gehuurde Guidetti bekijken of hij stappen vooruit maakt.

“Maar sorry, ik mag van de club even niet met de pers praten”, vertelde Guidetti aan het Algemeen Dagblad. Eerder mocht Jerson Cabral ook al even niet met de pers praten van trainer Ronald Koeman. “Eerst scoren, dan praten”, dat is het motto van de trainer.

“John Guidetti is een open, vrolijke jongen”, vertelde Koeman. “Zo is hij hier ook binnen gekomen. Maar hij dacht volgens mij een tijdje dat hij het ook op zestig procent kon doen. Dat is niet zo. Afgelopen week trainde hij gelukkig wel voluit.” Guidetti kwam tot dusver tot zes competitieduels voor Feyenoord en vier doelpunten, allen strafschoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *