FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman heeft geen haast met nieuw contract

Ronald Koeman is bij Feyenoord in het bezit van een contract dat komende zomer al afloopt. Toch voelt de trainer niet de behoefte om nu al over verlenging te praten. Ook de beleidsbepalers zochten nog geen contact.

De Rotterdammers zagen in Koeman in eerste instantie een oplossing voor de korte termijn, maar zijn presentatie, kritische houding richting de spelersgroep en de start van het seizoen stemmen de clubleiding tevreden. Desondanks is er nog geen afspraak gemaakt om met elkaar om de tafel te gaan.

Voor Koeman is de vooruitgang op het veld de belangrijkste voorwaarde om eventueel te verlengen. “Het gaat mij om progressie”, zegt de oefenmeester tegen Voetbal International. “Ik heb helemaal geen haast om aan tafel te gaan. Ik neem aan dat we in het nieuwe jaar wel een keer van gedachte zullen wisselen. We hebben in elk geval tijd genoeg. Ik concentreer me voorlopig liever op het spel van mijn ploeg.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *