FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guyon Fernandez deelt kaakstoot uit aan Rens van Eijden

Guyon Fernandez, speler van Feyenoord, zal hoogstwaarschijnlijk aankomende week op het matje worden geroepen bij de aanklager betaald voetbal van de KNVB. Uit de televisiebeelden van Eredivisie Live blijkt overduidelijk dat de spits van Feyenoord zaterdagavond een kaakslag uitdeelde aan tegenstander Rens van Eijden.

Van Eijden deed na het incident onmiddellijk zijn beklag bij arbiter Tom van Sichem, maar die hield, in plaats van begrip te tonen, de middenvelder van NEC de gele prent voor. “Wij konden het niet beoordelen”, zo meldde Van Sichem na afloop van het duel. “Als er iets is gebeurd, is het aan de aanklager.”

Al met al bleek het geen goede avond voor het arbitrale trio. Eerder in de wedstrijd werd een onterechte goal van NEC goedgekeurd. Feyenoord verloor door het buitenspeldoelpunt met 0-1 van NEC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *