FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jordy Clasie: ‘verdien helemaal niet het minste van de selectie’

Onlangs kwam er in de media terecht dat Feyenoord langer door wil met een aantal spelers. Bij die spelers stond ook de naam van Jordy Clasie. De middenvelder zou het minst verdienen van alle spelers in de Feyenoord-selectie, iets wat hij ontkent.

“Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat het niet waar is. Meer details wil ik daar niet over kwijt. Ik weet inmiddels hoe het gaat; als de media ergens een verhaal van kunnen maken doen ze dat en staat alles open en bloot op internet. Ik probeer me er niet zo mee bezig te houden en me gewoon op het voetbal te richten”, vertelde Clasie in gesprek met Hand in Hand.

Clasie staat wel open voor contractverlenging. “Op dit moment heb ik een contract tot 2014 en het voorstel van de club is om te verlengen tot 2016. Ik sta daar zeker voor open, alleen vind ik wel dat daar goede voorwaarden aan vast moeten zitten. Daarover zijn we in onderhandeling. Wanneer ik duidelijkheid verwacht? Geen idee, maar het zou zomaar snel kunnen zijn.”

Het afgelopen seizoen speelde Clasie nog op huurbasis voor Excelsior en dit seizoen is hij één van de dragende spelers bij Feyenoord. “Daarmee spreekt de club haar vertrouwen uit in mij en dat voelt goed. Ik heb op dit moment nog een contract voor drie jaar, en toch willen ze met twee jaar verlengen. Dat zie ik als een beloning voor mijn prestaties.”

Clasie heeft zich gemakkelijk aangepast aan het niveau bij Feyenoord. “Het publiek, interviews, de aandacht van de media, dat was bij Excelsior allemaal veel minder. In dat opzicht was het allemaal toch wel erg wennen. Aan alles merk je dat Feyenoord een enorm grote club is. Op de eerste training werd meteen duidelijk dat ik hier tussen veel betere spelers sta, met alle respect voor Excelsior. Het tempo is zoveel hoger en dan is het aan jezelf om je zo snel mogelijk aan te passen aan het niveau. Wat dat betreft ben ik wel tevreden dat ik nu al naar dat niveau ben toegegroeid.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *