FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman veroordeeld klappen van Guyon Fernandez

De KNVB heeft een onderzoek gestart naar Guyon Fernandez. Fernandez sloeg zaterdagavond NEC-speler Rens van Eijden in het gezicht. Ronald Koeman vindt het terecht dat er een onderzoek wordt gesteld.

“Dit is never nooit goed te praten”, vertelt de trainer van Feyenoord tegen Voetbal International. “Als hij wordt geschorst, is dat terecht. Als speler van Feyenoord doe je dit niet.” Koeman zit al niet erg breed wat betreft zijn spitsen. De mogelijke schorsing komt de oefenmeester van Feyenoord dan ook slecht uit.

“Guyon is juist een speler die aanvullende kwaliteiten heeft. Hij is snel en altijd in beweging. Ik had hem kunnen gebruiken, maar dat kan nu dus niet. Ik denk dat het te maken heeft met frustraties. Ook dat bedoel ik met mentale weerbaarheid.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *