FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel: ‘Geen crisis, alleen een dipje voor Feyenoord’

Technisch directeur Martin van Geel wil niet spreken van een crisis bij Feyenoord. De Rotterdammers verloren de laatste drie wedstrijden, te beginnen met de bekerwedstrijd bij Go Ahead Eagles (2-1), vervolgens uit bij FC Groningen (6-0) en afgelopen weekeinde thuis tegen NEC (0-1).

“Na het duel met Ajax was er euforie, maar toen zijn wij echt wel realistisch gebleven. Na die wedstrijd werden er in de media zelfs namen van onze spelers in verband gebracht met Oranje. Zo goed als die wedstrijd in de Arena is Feyenoord structureel misschien niet, maar zo slecht als wij waren in de Euroborg tegen FC Groningen natuurlijk ook niet”, zegt Van Geel in het Algemeen Dagblad.

Van Geel weet wat dat de nederlagen tegen Go Ahead en Groningen niet zonder gevolgen zijn geweest. “De bekernederlaag tegen Go Ahead Eagles en het 6-0 verlies tegen FC Groningen hebben wel iets met het vertrouwen gedaan. Maar het woord ‘crisis’ is onzin. Dit Feyenoord is boven verwachting goed begonnen en heeft nu een dipje.” Een vijfde plek is nog altijd haalbaar volgens Van Geel.

“Absoluut. Maar wij hebben voor veertien miljoen euro verkocht en moesten de selectie aanvullen met gehuurde spelers of jeugdig talent. Dus zullen wij stap voor stap de weg naar boven moeten vinden. Over twee weken spelen wij in Arnhem tegen Vitesse. Daar gaan wij gewoon weer heen voor een goed resultaat. En deze eredivisie is een rare competitie, hoor. Niemand gaf iets voor de kansen van FC Utrecht tegen Ajax. Die ploeg zat in een slechte fase. Maar ze winnen met 6-4. Zeg het maar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *