FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord zat achter nieuwe Twente-aanwinst aan’

FC Twente verstekte zich een dag geleden met de komst van Andreas Bjelland. De Deense verdediger heeft hier zelf voor gekozen, want kon ook een contract tekenen bij Feyenoord. De Rotterdamse club heeft echter nog niet genoeg financiële middelen om een transfer te bekokstoven.

“De mogelijkheden zijn beperkt. Maar wij proberen inventief te zijn”, zegt Martin van Geel dinsdag. “Al is het makkelijker als je een paar miljoen hebt te besteden. De Deense centrumverdediger Andreas Bjelland van FC Nordsjaelland stond bijvoorbeeld in ons schaduwteam.”

Twente-trainer Co Adriaanse toonde zich eerder al tevreden met de nieuwe aanwinst. “Met het vastleggen van Andreas Bjelland heeft FC Twente ingespeeld op de toekomst. We hebben met Douglas, Wisgerhof en Bengtsson centraal in de verdediging drie ervaren verdedigers en wilden een vierde speler erbij om alle posities dubbel bezet te hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *