FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord oefent morgen tegen Telstar

Feyenoord en Telstar spelen aanstaande donderdag een oefenwedstrijd tegen elkaar. Door de interlands is er komend weekeinde geen competitieprogramma, maar Feyenoord-trainer Ronald Koeman wil zijn spelers toch speelminuten gunnen.

De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip, maar het stadion zal leger zijn als in de Eredivisie. Er is namelijk geen pers of publiek welkom bij het oefenduel tussen beide ploegen. Door de interlandverplichtingen, kan Koeman niet beschikken over de internationals. Telstar-trainer Jan Poortvliet heeft het wat dat betreft makkelijker, want bij de Velsenaren spelen geen internationals.

Telstar verloor afgelopen weekeinde met 4-1 van FC Volendam en staat daardoor op de vijftiende plaats in de Jupiler League. De Rotterdammers zijn het daarom aan zijn stand verplicht om te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *