FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Transfer Ruud Vormer naar Feyenoord helemaal niet waar’

Feyenoord heeft met verbazing kennis genomen van de berichten over de aanstaande komst van Ruud Vormer naar Rotterdam. Volgens de club is er niets van waar.

Directeur Martin van Geel laat aan L1 weten dat er geen gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Vormer en Feyenoord. Vormers club Roda JC Kerkrade weet ook van niets. De speler vertelt dat hij op de hoogte is van interesse van enkele clubs, maar dat hij nog nergens heeft getekend.

Eerder op de woensdag meldde de NOS dat de deal tussen Vormer en Feyenoord rond is. De controleur zou zelfs al hebben getekend in Rotterdam. Daarmee zou Feyenoord de transferregels overtreden, want spelers mogen pas zes maanden voor het aflopen van hun contract met andere clubs praten. Dus ook als de transfer nu al rond is zou het voor zowel Vormer als Feyenoord onverstandig zijn dit te bevestigen.

Vormer wil zijn verbintenis bij Roda niet verlengen. De oud-speler van AZ wil na dit seizoen aan een nieuw avontuur beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *