FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel wil snel duidelijkheid van vijftal spelers

Technisch directeur Martin van Geel wil snel duidelijkheid van een vijftal spelers met een aflopende verbintenis. Het gaat daarbij om Ruben Schaken, Diego Biseswar, Kaj Ramsteijn, Kostas Lamprou en Ricky van Haaren.

De spelers hebben tot 1 december de tijd om te reageren. ‘Anders kijk ik echt verder’, zegt Van Geel in gesprek met Voetbal International. ‘Dan ga ik er dus vanuit, zoals ik eerder al zei, dat ze hier volgend jaar niet meer spelen. Ik ben een man die altijd zijn afspraken nakomt, dus aan deze deadline houd ik vast.’

Het verbaast Van Geel niets dat hij nog geen reactie heeft ontvangen. ‘De jongens hebben de tijd’, aldus Van Geel. ‘Dus dat respecteer ik. Het is ook niet zo dat het take it or leave it is. Wij hebben ze een aanbieding gedaan en als ze met een tegenvoorstel komen, valt daarover te praten, maar dat moet dan wel snel gebeuren.’

Feyenoord heeft ook nog geen akkoord bereikt met Jordy Clasie. Bij de kleine middenvelder is minder haast geboden. De jeugdinternational heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot de zomer van 2014. Feyenoord wil het contract graag opwaarderen en verlengen tot 2015 of 2016. Van Geel: ‘Met hem hebben we wat meer tijd. Ik hoop dat we snel tot een akkoord kunnen komen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *