FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Wij kunnen winnen en verliezen van iedereen’

Feyenoord wist de afgelopen drie officiële duels niet te winnen. Toch wil coach Ronald Koeman in geen geval spreken van een crisis. Feyenoord vindt zich na een goed begin na twaalf speelronden terug op een achtste plaats. “Dan moet je kansloos zijn geweest en dat waren we in geen van die drie wedstrijden”, reageert Koeman.

“Als je de nederlagen analyseert, zijn we nooit weggespeeld. Alles bij elkaar vind ik zelfs dat we minder punten hebben danwe verdienen. En dan zie je jezelf wegglijden op de ranglijst, terwijl het gat met de nummer 4 maar drie punten is. Het is dus allemaal niet zo’n groot probleem, maar na een paar mindere resultaten zie je de twijfel toeslaan bij de spelers. Ik denk dat we te maken hebben met een mentale kwestie”, vervolgt de oefenmeester zijn verhaal.

Het speelschema ziet er de komende periode niet gunstig uit voor De Stadionclub. De Rotterdamse club moet eerst op bezoek bij Vitesse en RKC Waalwijk en krijgt dan PSV en FC Twente op bezoek. De laatste wedstrijd voor de winterstop is een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. “Maar ik zie er niet tegenop, hoor. Als wij een ding hebben bewezen dit seizoen, is het wel dat we een ploeg hebben die van iedereen kan verliezen, maar ook winnen”, besluit de keuzeheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *