FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Vormer: ‘Nooit gesproken met clubleiding van Feyenoord’

Ruud Vormer zou volgens de NOS hebben getekend bij Feyenoord. De Rotterdammers ontkennen dit en ook Rode JC Kerkrade, de huidige werkgever van de middenvelder, weet niets van een akkoord. De speler keek ook verbaasd op van de berichten.

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord belde Vormer meteen op. “Hij vroeg of ik wist waar het gerucht vandaan kwam”, zegt Vormer tegen Voetbal International. “Echt geen enkel idee, ik wist niet wat ik zag. Het is klinkklare onzin, maar dat is volgens mij inmiddels wel duidelijk geworden. Ik heb niet een keer met de clubleiding van Feyenoord gesproken, en dat is volgens mij wel toch echt een begin om tot een akkoord te komen.”

“Natuurlijk wil ik naar Feyenoord. Daar heb ik ook nooit geheimzinnig over gedaan. Het lijkt me geweldig om in De Kuip te voetballen. Maar vooralsnog is dat niet de realiteit, omdat er nog geen contact is geweest. Ik ben aan het einde van het seizoen transfervrij en wacht wel rustig af wat er komt. En tot die tijd geef ik alles voor Roda JC”, aldus Vormer, die bij Roda een aflopend contract heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *