FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Guidetti en Castaignos op lijstje van grootste voetbaltalenten’

John Guidetti is één van de 101 grootste voetbaltalenten op de wereld, zo stelt 101greatgoals.com. De website heeft een lijst samengesteld van ‘s werelds grootste talenten op het voetbalveld. Oud-Feyenoorder Luc Castaignos pronkt evenals Guidetti op de lange lijst met grote namen. Balotelli, Neymar en Lukaku staan uiteraard ook op het overzicht.

Naast Castaignos zijn er nog twee mensen op de lijst met een Feyenoord-verleden. Georginio Wijnaldum, die momenteel uitkomt voor PSV, en Kyle Ebecilio, die afgelopen zomer een contract bij Arsenal tekende. Ebecilio werd in de zomer ook al benoemd tot de beste speler op het EK voor spelers onder 17 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *