FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Bronckhorst onderscheiden door de UEFA

Het Nederlands elftal heeft vrijdagavond de oefeninterland tegen Zwitserland met 0-0 gelijkgespeeld. Bondscoach Bert van Marwijk liet in de Amsterdam Arena de oud-Feyenoorders Robin van Persie en Dirk Kuyt de volledige wedstrijd spelen. Feyenoorder Ron Vlaar zat wel bij de wedstrijdselectie, maar kwam niet in actie. Oranje speelt aanstaande dinsdag de volgende interland. Die dag staat in Hamburg een oefenduel met Duitsland op het programma.

Voorafgaand aan Nederland – Zwitserland kreeg Giovanni van Bronckhorst van de UEFA een onderscheiding omdat Feyenoords assistent-trainer tijdens zijn actieve carrière meer dan honderd interlands speelde voor Nederland. De Feyenoorder kwam uit op totaal 106 optredens voor Oranje. Zijn laatste was de finale van het Wereldkampioenschap 2010 in Zuid-Afrika, toen hij als aanvoerder aan de aftrap verscheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *