FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Persie maakt grote indruk op Ryo Miyaichi

Ryo Miyaichi kon in het begin zijn draai nog niet vinden bij Arsenal. De Japanner had moeite met de communicatie binnen het team, hij kreeg geen speeltijd en voelde zich niet lekker binnen de groep. Inmiddels gaat het een stuk beter met de ex-huurling van Feyenoord en hij steekt veel op van de groep.

“De trainingen maken me beter”, zegt Miyaichi op de officiële kanalen van The Gunners. “Ik raak er ook aan gewend om mezelf uit te drukken, zonder te twijfelen. Toen ik arriveerde was ik nerveus en verlegen, nu voel ik me meer op mijn gemak. Ik heb een leraar Engels en begrijp wat de coaches proberen te vertellen.”

De talentvolle Japanner wacht nog wel op zijn competitiedebuut in Londen. “Maar ik heb geen haast, manager Arsène Wenger adviseert me om me te concentreren op de trainingen. Ik let veel op Robin van Persie, hij kan verdedigers met één beweging van zich afschudden.” Aldus Miyaichi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *