FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Robin van Persie past bij FC Barcelona’

Arsenal moet alles in het werk stellen om Robin van Persie voor de club te behouden. Dat zegt de inmiddels vertrokken Cesc Fàbregas maandag tegen Sky Sports.

Van Persie is bij Arsenal in het bezit van een contract tot medio 2013 en voorlopig wil hij nog niet verlengen. Fàbregas: “Op zijn leeftijd, als hij nog wil verkassen, is dit zijn laatste kans. Of hij moet kiezen zijn loopbaan af te sluiten bij Arsenal.”

Van Persie (28) is na het vertrek van Fàbregas aanvoerder en de absolute sterspeler van de Gunners. “De fans houden van hem. Hij is de personificatie van Arsenal, de sterspeler en ze kunnen het zich niet permitteren hem te verliezen.”

“Van Persie beleeft nu een geweldig seizoen, laten we hopen dat hij fit blijft gedurende het gehele seizoen”, vervolgt de Spanjaard zijn lofzang. “Helaas hebben wij bij Arsenal door omstandigheden nooit een heel seizoen samen gevoetbald.”

Onder andere Manchester City en Real Madrid werden al eens met de Nederlandse spits in verband gebracht. “Of hij ook naar Barcelona kan komen? Hij zou overal passen, maar ik ben een Arsenal-fan en hoop dat hij blijft”, aldus Fàbregas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *