FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Robert Maaskant zou graag willen werken bij Feyenoord

Robert Maaskant ziet het wel zitten om in Nederland bij Feyenoord aan de slag te gaan. De Nederlander zit momenteel zonder club, nadat hij als trainer van Wisla Kraków afgelopen maandag werd ontslagen.

“Als je daar een wedstrijd verliest, komt de eigenaar om de hoek kijken en sta je op straat”, zegt Maaskant tegenover RTV Rijnmond. “Ik kan de voetballerij redelijk relativeren, maar ik was hier toch wel erg kwaad over. Zeker omdat we nog altijd in de race om het kampioenschap waren. Er was absoluut geen aanleiding voor deze beslissing en ontslagen worden is nooit leuk.”

Maaskant zal niet zomaar een club kiezen, maar hoopt wel zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen. Of hij in Polen blijft weet hij nog niet. “In Polen wil ik alleen bij de absolute top werken, maar dat zal de toekomst uitwijzen. Het kan overal in de wereld zijn en als er een Nederlandse club komt gaan we daarnaar kijken.”

Voor een terugkeer naar Nederland deinst hij niet terug. “Feyenoord is één van de clubs waar je altijd voor terugkomt naar Nederland. Maar volgens mij doet Ronald Koeman het heel aardig ondanks de afgelopen weken, maar misschien dat Ronald wel weer op een trein springt naar een grotere club en dan ben ik beschikbaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *