FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Van Geel geeft interesse Feyenoord in Vormer toe’

Vorige week brachte de NOS naar buiten dat Ruud Vormer en Feyenoord al akkoord zijn over een contract. Beide partijen willen dat nog niet bevestigen, maar de middenvelder van Roda JC is wel in beeld, geeft technisch directeur Martin van Geel toe.

“Ruud is transfervrij, een interessante speler, dus dan is een plus een al snel twee”, zegt Van Geel tegen Voetbal International. “Maar of hij daadwerkelijk komt, weet ik niet. Dat hangt ook af van de gesprekken die we voeren met de spelers met aflopende contracten. En dan moeten we ook nog eventueel met Vormer gaan praten.”

Volgens Van Geel staat Van Geel met meerdere spelers op een lijstje. “Ik heb een overzicht van alle interessante spelers met aflopende contracten. Vandaar dat we ook heel duidelijk die deadline van 1 december stellen. Komen we er niet uit met de jongens die we een aanbieding hebben gedaan, zullen we ons op andere spelers gaan richten. Overigens heb ik dat keurig uitgelegd aan de jongens die nu de aanbieding van Feyenoord in beraad hebben en ik heb niemand gehoord die vond dat we dat zo niet konden maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *