FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord gaat oefenen tegen FC Basel

Feyenoord speelt op zaterdag 14 januari een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Zwitserse kampioen FC Basel. Plaats van handeling is het Spaanse Marbella waar Feyenoord een trainingskamp zal belegggen.

Naast de deelnemer aan de Champions League zal de ploeg van Ronald Koeman een week eerder, op zeven januari, oefenen tegen topklasser IJsselmeervogels in Spakenburg-Bunschoten. Eerder waren er nog plannen van Feyenoord om opnieuw naar de golfstaat Oman te gaan.

Feyenoord zal vandaag overigens een klein verlies rapporteren over het afgelopen seizoen. Over het lopende seizoen zal het zwarte cijfers schrijven mede door de transferinkomsten van Fer en Wijnaldum (11 miljoen euro) naar respectievelijk FC Twente en PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *