FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord zet stappen naar gezonde huishouding

Feyenoord komt woensdag naar buiten met de officiële jaarcijfers over het boekjaar 2010/2011. De Rotterdammers draaien nog verlies, maar zetten goede stappen in de richting van een gezonde huishouding, meldt het Algemeen Dagblad.

De exacte cijfers zijn nog niet bekend, maar de clubleiding van Feyenoord maakt goede stappen met het financiële herstel van de club. De aandeelhouders van de Stadionclub hebben dinsdag het financiële verslag goedgekeurd en ondanks het feit dat Feyenoord over het afgelopen boekjaar nog verlies draait, zijn de cijfers volledig in overeenstemming met het plan van aanpak dat door de licentiecommissie van de KNVB is goedgekeurd.

Komende zomer keert Feyenoord terug in de veilige categorie 2, waardoor de club zich weer mag roeren op de transfermarkt. Volgens het AD is het echter niet uitgesloten dat de licentiecommissie eerder toestemming geeft om weer actief te worden op transfergebied. Volgend boekjaar zijn de cijfers van Feyenoord positief, dat heeft vooral te maken met de transfers van Leroy Fer naar FC Twente en Georginio Wijnaldum naar PSV, daarmee haalde de club elf miljoen euro op.

Dat Feyenoord volgend jaar een positief boekjaar kent is belangrijk, de licentiecommissie van de KNVB heeft zwarte cijfers geëist. Die eis is gekomen na jaren met negatieve jaarcijfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *