FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kaj Ramsteijn tekent snel nieuw contract bij Feyenoord

Kaj Ramsteijn zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder een langere verbintenis bij Feyenoord. Het contract van de momenteel geblesseerde verdediger loopt komende zomer af en zal voor een nog onbekend aantal jaar verlengd worden door Feyenoord, aldus Martijn Krabbendam, VI-journalist. Ramsteijn is de eerste speler die reageert op de contractaanbiedingen, die Feyenoord aan een aantal spelers deed.

Diego Biseswar, Kostas Lamprou, Ruben Schaken en Ricky van Haaren hebben ook een aanbieding van Feyenoord ontvangen. Alle spelers hebben tot en met 1 december om te reageren op de aanbieding. Indien ze dit niet voor de gestelde deadline doen, dan zal de Rotterdamse club de aanbiedingen intrekken en opzoek gaan naar vervangers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *