FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Sekou Cisse is reserverol meer dan zat

Sekou Cissé moet genoegen nemen met een plek op de bank bij Feyenoord, maar doet dit met veel moeite. De aanvaller was maandenlang uit de running door een blessure aan zijn teen, maar moet ook nu hij fit is toezien hoe Ruben Schaken de voorkeur krijgt van trainer Ronald Koeman. “Oké, even goede vrienden. Ruben doet het ook niet slecht moet ik zeggen. Ik accepteer dat, maar vind het moeilijk, zonder vervelend te worden.”

“Ik heb voor vijf jaar getekend en ik heb nog drie seizoenen om er iets van te maken”, zo blikt de snelle spits vooruit. “Ik heb nog steeds de ambitie om bij Feyenoord te slagen. Ik ben de club en de fans heel wat verschuldigd en dat wil ik goedmaken. Het enige wat ik kan doen is hard trainen en hopen op een kans. En dan moet ik het laten zien.”

“Mijn zaakwaarnemer praat binnenkort met Martin van Geel en dan hoor ik wat de plannen van Feyenoord zijn. Ik kan hier niet blijven om op de bank te zitten”, vervolgt Cissé. “Zo doorgaan tot juni heeft geen enkele zin. Als Feyenoord me dan wil verkopen, is dat hun beslissing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *